Archiv pro Červenec, 2016

  • Internetový magazín nejen o podnikání

    Internetový magazín nejen o podnikání

    Podívejme se kolem sebe, kolik lidí dnes podniká. Čím dál více, a v nejrůznějších oborech. Ovšem o to těžší je právě svou činností, se svou firmou prorazit. A každý podnikatel to řeší jinak. Někdo si nechává radit od odborníků, jiný tráví večery tím, že vymýšlí […]

    Full Story

  • Strojírenská kovovýroba společnosti STEELTEC

    Strojírenská kovovýroba společnosti STEELTEC

    Firma STEELTEC, je jednoduše řečeno společnost, která se zabývá velkosériovou kovovýrobou a následnou další úpravou, týkající se procesu strojírenské výroby, a to svařováním, práškovým lakováním a v neposlední řadě, také broušením.

    Full Story

  • Nebankovní půjčky zahojí rozpočet

    Nebankovní půjčky zahojí rozpočet

    Každý někdy nutně potřeboval peníze, které bohužel v danou chvíli neměl. V životě mohou nastat situace, kdy je naprosto nezbytné najít co nejrychleji vhodné východisko. Řešením se může stát rychlá nebankovní půjčka, díky které budete mít peníze k dispozici během 15 minut.

    Full Story

  • Účetnictví online – efektivní způsob účtování

    Účetnictví online – efektivní způsob účtování

    Menším firmám, ale také živnostníkům či start-upům se nevyplatí mít všechny potřebné specialisty zaměstnány, takže si na různé služby najímají externí firmy. Nejčastěji se jedná o IT služby, úklid a také o vedení účetnictví. Podle velikosti firmy a objemu účetních transakcí pak do takových firem zpravidla […]

    Full Story

  • Registrace vozidel i jejich povinné pojištění bez starostí!

    Registrace vozidel i jejich povinné pojištění bez starostí!

    Každý majitel vozidla dobře ví, že jeho miláček neslouží jen k jízdě, ale je s ním i celá řada starostí. Málokdo však má povědomí o tom, že se jich již dnes může zbavit a přenést je na někoho jiného.

    Full Story